Til Menu  

Historie

Centrum er en ejerledet virksomhed, etableret i 1971 af bogbinder Jørn Justesen og videreført i 2001 af hans datter og to sønner; Gitte, Lars og Jan i succesfuldt generationsskifte. Siden 2017 har Centrum været ejet af Lars og Jan

Fundamentet fra grundlægger Jørn Justesen består af høj faglighed i alle sammenhænge – fra Centrum er altid blevet leveret et ordentligt stykke arbejde til tiden! Jørn var forud for sin tid og tænkte utraditionelt omkring at drive et bogbinderi.

 

Samfundsudviklingen har imidlertid de seneste 15 år sendt virksomheden ud i nogle voldsomme rutsjebaneture, først med stor fremgang og omsætningsstigning, over fem år på 50 %, og siden med finanskrisen stejlt ned ad bakke – men Centrum lander solidt på jorden og står stadig, som en af de få tilbage i branchen. Tidligere var konkurrenterne udelukkende danske, i dag kommer de fra hele Skandinavien, Baltikum, Polen og Tyskland.

Passion for faget, tung og mangeårig erfaring i produktionsstyring samt skarp forretningsforståelse baner vejen for nutidens Centrum, der i dag er Danmarks største virksomhed inden for grafisk færdiggørelse.

Vi har erfaringen, musklerne og kapaciteten til at løfte opgaver af alle størrelser og til at være på forkant med udviklingen, rustet til fremtiden.

Vi har konsolideret med vores største konkurent og henter alt produktion til Randers i 2017. /Files/Images/website/galleri/Pressemeddelelse2.pdf