Til Menu  

Ledelsen

"Vi arbejder konstant på at blive bedre, så kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst medarbejdere løbende oplever forbedringer i dagligdagen", direktør Lars Justesen.

I 70’erne var håndværket i højsædet, medarbejderne gik på arbejde for at gøre et godt stykke arbejde og høste lønnen for det. Producenten havde overblikket og kunne koncentrere sig om at skabe nogle gode arbejdspladser med en sund forretning til følge.

I dag er håndværket stadig i højsædet og medarbejderne vores vigtigste ressource – endvidere er der langt flere afgørende elementer i spil, såsom arbejdsmiljø, produktivitet, effektivitet, kvalitetsstyring og processtyring.

Det, vi troede, var umuligt for 40 år siden, er nu hverdag. Nøjagtig, som det er tilfældet med løbsdistancer, månelandinger eller it-teknologi, har industribogbinderi flyttet sig ekstremt meget – vi kan mere, hurtigere og til billigere penge i dag. Da vi overtog i 2001 var normal leveringstid tre til fem dage, i dag er den væsentligt reduceret og helt nede på en til tre dage.

Ledelsen bestående af Jan Justesen og Lars Justesen har samlet haft den fornødne styrke, til at styre Centrum igennem en udvikling, som betyder, at virksomheden i dag er landets førende i branchen.

Direktør Jan Justesen, Grafonom med ansvar for administration, økonomi og salg.

Jan er taktikeren og talknuseren med det skarpe, analytiske overblik og kompetencer inden for Lean. Han er tæt på tilbudsgivning og rådgiver om alle faglige aspekter.

 

 

 

 

 

 

Direktør Lars Justesen bogtrykker med en innovativ og kreativ tilgang til håndværket.

Lars’ fundament består af tre ben – høj faglighed, ledelsesuddannelse og kompetencer inden for Lean. Han har ansvar for vores lager og forsendelse, og Lars brænder for at reducere forbrug af ressourcer f.eks. ved "Red en tryksag".