Til Menu  

Rådgivning

Det er god rådgivning, når din tryksag bliver bedre.

Nogle gange bliver du glad, når vi siger ’nej’. Fordi det altid bliver efterfulgt at et nyt og bedre forslag, baseret på vores faglighed og mangeårige erfaring. Er du i gang med at træffe en forkert beslutning, er vi modige nok til at sige det.

Vores klare mål er:

 • at tryksagen understøtter og højner din kundes (og dit) brand.
 • at gøre din kommunikation pæn og læsbar.
 • at vi hjælper med at sælge dit produkt bedst muligt, så læseren i sidste ende får en god og brugervenlig læseoplevelse.
Vores kunder siger:

”Markedet ændrer sig hele tiden, og jeg mener, vi skal udfordre vores kunder endnu mere, end vi har gjort tidligere. Det vil sige, vi skal være skarpere på vores rådgivning, og det er der, jeg har brugt Centrum langt mere end tidligere.

Lind Dna, Lightpoint og Kyllenbech Fiskekogebog er de seneste bøger, jeg har fået lavet. I har været med fra starten, givet råd, som har gjort, vi har leveret de flotteste bøger til vores kunder - det takket være et tæt samarbejde.

Jeg oplever, I har fuld attention på opgaverne -  har vi lavet den mindste fejl i forhold til det, vi har aftalt, opdager i det og tager fat i os.

Fejlene bliver altid rettet i et samarbejde og god stemning - også selvom de ”ødelægger” jeres planlægning. Glæder mig til, vi sammen skal lave de flotteste bøger.

PS: Gitte jeg mener hvert et ord, jeg skriver – det har dælme været en fornøjelse at arbejde sammen med Michael.”

Salgskonsulent Jan Brix, Scanprint​


Vi rådgiver om bogbinding:

 • Valg af overtræk.

 • Valg af folie til prægning.

 • Beregning af overtræk.

 • Og meget mere.

Vi rådgiver om typiske fejl:

 • Forkert baneretning.

 • For få for- / bagsatser.

 • Overtræk som er målt forkert ud.

 • Kachering der slipper.

 • For tynde bøger.

Kan vi sammen undgå dem, er der penge sparet.


Ekspertviden og spidskompetence i konstant udvikling.

Den globale samfundsudvikling har sat rammen for, hvordan man driver et bogbinderi i dag. Det kræver, at vi til stadighed professionaliserer flowet i hele værdikæden med den ekspertviden og spidskompetence, vi har i huset.

Full service

Udviklingsprojekter omring it, automatisering, videndeling, partnerskaber og produkter kører kontinuerligt parallelt med den daglige drift.

Som eksempel herpå tilføjede vi i 2014 endnu et stærkt forretningsområde, hardcover, der giver adgang til alle aspekter inden for bogbind. Full service.

I efteråret 2016 har vi købt aktiviteterne ud af vores største danske konkurrent Sandersen Clemént. Vi har konsolideret og styrket vores virksomhed.

Værktøjer hjælper dig

Med tiden vil der på hjemmesiden komme en værktøjskasse, der skal lette din hverdag, så du både sparer tid og oplever større tilgængelighed omkring fx priser. Her får du direkte adgang til tilbudsberegner og med tiden: booking, overtræksberegner, rygberegner og meget mere.

Øget selvbetjening betyder, at du kan få dimensioner, priser m.m. præcis, når du har brug for det.

Der er meget, du kan klare selv, men sammen kan vi ofte løfte endnu mere. Derfor sætter vi øget spot på personlig rådgivning omkring at optimere tryksagen – vi er her for at hjælpe.


Peter Sand
Peter Sand

Beregner

Tlf.: 86 42 72 66

tilbud@centrum-gf.dk

Michael Mikkelstrup
Michael Mikkelstrup

Ordrebehandler

Tlf.: 28 87 61 18

mm@centrum-gf.dk
 

Jan Justesen
Jan Justesen

Medejer

Tlf.: 28 87 61 11

jj@centrum-gf.dk