Til Menu  

Mission & Vision

Ingen bog eller tryksag er ens, derfor ligger den ultimative kvalitet gemt i selve formålet med bogen. På Centrum trækker vi aldrig på skuldrene ad en lille fejl, en skævhed, en smudset plet. Det ligger i vores DNA, det accepterer vi ikke. Derfor kan vi i dag sige, at vi er bedst på kvaliteten og arbejder på 45. år hver eneste dag på at give den et nøk opad.

Vi elsker bøger! Og der er i huset en stålsat opmærksomhed på den oplevelse, bogen giver sin ejer.

Vores drivkraft i dag og i morgen er at udføre et professionelt stykke bogbinderarbejde med et ejerskab så dybtfølt, at meningen med den enkelte bog fuldendes her i huset.

Bolia – coffee table book,

Et statement, nærmest et kunstværk. Formålet med at udgive en bog i dette format er at manifestere et stærkt brand. Bogen er tilrettelagt og skabt over samme form som en coffee table book og båret igennem vores produktion med fløjlshandsker.

Solsort synger:

Den skønlitterære roman skal give en fysisk god læseoplevelse, den skal tage sig godt ud i bogsamlingen på reolen, og her er hardcover-indbindning det bedste af det bedste.

Alf i Kina:

En bog for Special-pædagogisk Forlag skal være rigtig nem at lukke op. En ’læs lydret-bog’ skal igennem mange børnehænder, derfor vælges indbinding i hardcover - den er holdbar og lækker at have i hånden.  Alle de tanker, der har været omkring denne bog, samles hos os, hvor den færdiggøres med et erfaringstungt blik på, hvad virker, og hvad gør ikke.